semua Kategori
Tentang Kami

Rumah> Tentang Kami

BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

Hengjia Group, yang diasaskan pada tahun 2002, ialah kumpulan perusahaan besar bagi keseluruhan rantaian perindustrian, menyepadukan pemprosesan kasar, kemasan pengeluaran dan penjualan bahan mentah aloi aluminium dan aluminium (air aluminium), dan merupakan perusahaan teknologi tinggi utama Negara. Pelan Obor.

Terdapat enam perusahaan pengeluaran di bawah Kumpulan Hengjia, iaitu

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2. Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4. Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD


BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

BUILDINIG THE IMPIAN & BULDING MASA DEPAN, ----HENGJIA ALUMINIUM.

Kumpulan Hengjia mempunyai kekuatan teknikal yang kuat, peralatan proses yang baik, cara ujian yang sempurna, kualiti produk yang stabil, dengan sejumlah besar pelanggan kualiti yang stabil, produk terjual dengan baik di dalam dan luar negara. Kumpulan Hengjia mengambil penyelidikan dan pembangunan dan inovasi saintifik dan teknologi sebagai barisan pembangunan, dan telah bersama-sama menubuhkan pangkalan eksperimen dan amalan dengan Central South University, Universiti Hunan dan Universiti Xiangtan, yang merupakan pusat teknologi kejuruteraan wilayah di Wilayah Hunan. Terdapat 36 jurutera kanan, 82 jurutera, 115 kakitangan profesional dan teknikal.

Daripada paip aluminium pertama di kampung Liuyang pada tahun 2002, kepada pengeluaran hari ini semua produk aloi aluminium dan aluminium, plat aluminium, tiub aluminium, rod aluminium, rod aluminium, tiub rata, kerajang aluminium, jalur aluminium

Dari barisan pengeluaran pertama pada tahun itu, kepada kilang 600-mu hari ini di dua wilayah dan empat bandar, hampir 120,000 meter persegi bengkel pengeluaran moden, pengeluaran tahunan semua jenis bahan aluminium sebanyak 300,000 tan. Dari pesanan pertama pada tahun itu, kepada pelanggan hari ini di seluruh dunia, 2019 dijangka mencapai 4.2 bilion jualan.

Pasukan kami

pelanggan

5
4
3
2
1

BENGKEL

Kategori panas